Artikelen in deze editie

Kerkdiensten van Zaterdag 30 april

KindPlein Oost komt dichterbij

‘Sander op herhaling’

Met de plaatsing en onthulling van een bankje langs het wandelpad aan de voorkant van het Saxenburgh Medisch Centrum in Hardenberg is een jaren geleden gedane belofte alsnog ingelost.

Plantenverkoop voor Good Hope

In de Buurtkamer Centrum aan de Burgemeester Bramerstraat 92 in Hardenberg wordt op dinsdag 3 mei, van 10.00 tot 11.30 uur inloopspreekuur gehouden over reizen met het openbaar vervoer in Hardenberg.

Barbecue

Tijdelijke afsluiting Kanaalweg West

Omrijdschade is bedrijfsrisico

NAH café in nieuw jasje

Bingo in ‘t Uilenest

Onderzoek naar onteigening Joods Vastgoed

Stichting Orgelconcerten Gramsbergen organiseert op zaterdag 30 april een Oranjeconcert met het Urker Mannenkwartet. Het concert begint om 20.00 uur in de Boomhofkerk. Inloop vanaf 19.30 uur.

Muziekvereniging Jubal uit Dedemsvaart is dit jaar volop in feeststemming. De vereniging viert het 60-jarig bestaan en laat het publiek daar op verschillende manieren van meeprofiteren door middel van verschillende concerten/optredens.

Om het sportaanbod te vergroten is Gymnastiek Vereniging Sportief Dedemsvaart (GVSD) omgedoopt tot VSD (Vereniging Sportief Dedemsvaart) en is er een nieuw bestuur aangetreden onder voorzitterschap van Jan Russcher.

Muziekminnend publiek mag zich opmaken voor de derde editie van Muziek in de Tuin in Balkbrug. Het evenement, waarbij twaalf bands/artiesten live optreden in twaalf tuinen in en rond Balkbrug, vindt plaats op zondag 29 mei.

Het kan je duur komen te staan als je bij het parkeren vergeet de handrem aan te trekken. De eigenaar van een VW Polo weet daarover mee te praten.

Sjoelen

Hart voor de Zorg

Aprilleke zoet en de witte hoed

Expositie over WO II in Rijwielmuseum

Koningsdag met gevarieerde activiteiten

Met de onthulling van een bordje met de tekst: ‘Fit an ‘t kanaal’ is woensdag 20 april in Bergentheim, onder applaus van een groot aantal belangstellenden, een beweegtuin aan de Stationsweg geopend.

Omroep NOOS houdt donderdag 28 april weer haar radiobingo. Vanaf 20.00 uur kunt u via NOOS FM weer genieten van twee uurtjes gezelligheid met Ineke en Tineke.

Vogelexcursie bij Vloeivelden

Eerste Wijkkwis is groot succes

Kleppersjoelers succes op NK sjoelen

Jeu de boules

Voetbal

Koersbal

Sjoelen

Sjoelen

Bridgen