zo 24 april 2022

Asaf houdt Geraniumactie

Bij de schuur van de familie Antuma aan Stegerensallee 2 in Dedemsvaart zet Mannenkoor Asaf op donderdag 28 en vrijdag 29 april, van 10.00 tot 16.00 uur, de bloemetjes buiten in het kader van zijn jaarlijkse geraniumactie. "De verschillende soorten planten, hang of staand, zijn van uitmuntende kwekerskwaliteit," prijst een woordvoerder van het koor aan. "En in de schuur kan gepind worden. Ook gaan de koorleden van Asaf op pad voor de verkoop van hun geraniumplanten. Dit gebeurt op donderdag 28 en vrijdag 29 april in de kernen van De Krim, Schuinesloot, Lutten, Balkbrug, Oud Avereest en Dedemsvaart. 

De verschillende soorten geraniums zijn te bekijken via www.mannenkoorasaf.nl. Wil je meer informatie bel dan 06 428 388 83 of mail:mannenkoorasaf@gmail.com.

Breicafé 

In MFC 't Trefpunt in Balkbrug wordt op donderdag 28 april voor de laatste keer dit seizoen Breicafé gehouden. Tussen 14.00 en 16.00 uur is iedereen welkom om samen de breipennen of haaknaalden te laten tikken. Of gewoon aanschuiven voor een praatje mag ook. De toegang is gratis. Eventuele consumpties zijn voor eigen rekening.

Nieuw boek De Derde Zus

Schrijver Jan Lukas van der Woude uit Linde heeft een nieuw boek op de markt gebracht onder de titel: De Derde Zus. 

Het betreft een thriller, die is uitgegeven door Uitgeverij Boekscout. Het boek speelt zich af in en rond de Drentse gemeente Emmen. Het boek leidt de lezer van prehistorische grafplaatsen en een oud kerkje naar een zoektocht van twee zusters naar een derde. Vooral wordt ook getoond wat liefde en diepe genegenheid kan betekenen voor mannen. Mannen die kunnen huilen, van verdriet, van spijt en van een combinatie van beide. Er wordt gemoord en bijna gemoord. Het boek telt 208 pagina's, is spannend, sensationeel en leest 'als een tiet'.