Afbeelding

Train mee voor de ACO scholierenloop

za 4 februari 2023 Ommen

Op vrijdag 31 maart is er ACO Scholierenloop in Ommen. Deze wedstrijd is voor leerlingen van de groepen 3 t/m 8 van alle basisscholen binnen de gemeente Ommen en wordt georganiseerd door Atletiekvereniging ACO Van Elderen op Sportpark Westbroek.

De kinderen uit de groepen 3, 4 en 5 lopen 400 meter (Eén ronde); de kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 lopen 800 meter (Twee rondes). Burgemeester Hans Vroomen is gevraagd om ook dit jaar het startschot te geven voor de leerlingen in groep 3. 

Iedere deelnemer ontvangt een medaille en de nummers 1, 2 en 3 van elke categorie winnen daarnaast een beker. Aan het eind strijden de scholen onderling tegen elkaar in de scholenestafette. De winnende school gaat naar huis met de wisselbeker. 

Deelname aan de wedstrijd en de voorbereidende trainingen is gratis. De trainingen worden dit jaar verzorgd door mevrouw Yvonne Hoekman en gymmeester Jari Kouwen op woensdag 8, 15 en 22 maart 2023 van 16.00 tot 17.00 uur op de accommodatie van ACO Van Elderen, Sportpark Westbroek te Ommen. 

Afbeelding
Toneelvereniging 'Roke' en 'Woar 'n wil is' samen aan het grimeren. Ingezonden 2 uur geleden
Afbeelding
Henk Ruiter & Francis Van Broekhuizen en Damn, Honey in de Gashouder Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Rob Stoker presenteert 'Olaf' Twenterand 6 uur geleden
Afbeelding
'OpStap' op zoek naar de kudde op de Lemelerberg Ommen 9 uur geleden
Afbeelding
Dames Bergentheim nemen drie punten mee uit Nijverdal Hardenberg Ingezonden 11 uur geleden