Activiteiten en Gramsbergen mini vrijmarkt
Activiteiten en Gramsbergen mini vrijmarkt Fototeam Oranjevereniging

Koningsdag vieren in Gramsbergen

zaterdag 27 april 2024 10:00 tot 13:30

Kom op zaterdag 27 april gezellig naar het centrum van Gramsbergen om samen Koningsdag te vieren. Ook dit jaar zal de Oranjevereniging Gramsbergen e.o. weer leuke activiteiten organiseren voor jong en oud. De dag begint traditiegetrouw met het hijsen van de vlag vanuit de Boomhofkerk. Vervolgens klinkt om 10.00 uur de Wilhelmus-aubade bij Zorgcentrum ‘t Welgelegen, verzorgd door Harmonie Crescendo – KNA. Voor de jonge feestvierders zijn er van 10.30 uur tot 12.30 uur allerlei activiteiten en spelletjes in het centrum, voor de Boomhofkerk. Ze kunnen klimmen en klauteren op de stormbaan, springen op het springkussen en veel andere leuke dingen doen. Daarnaast kunnen kinderen vanaf 10.30 uur oude spulletjes verkopen op de ‘Gramsbergen mini vrijmarkt’. Hierbij een oproep aan alle kinderen om oude spulletjes mee te nemen en vanaf 10.30 uur een plekje te zoeken rondom de kerk. De foodtruck ‘Sweet on Wheels’ is ook weer aanwezig voor iets lekkers! Voor wie er graag op uit gaat, hebben we in de middag een fietspuzzeltocht uitgestippeld door de prachtige omgeving van Gramsbergen. De inschrijving vindt plaats tussen 13.00 uur en 13.30 uur bij Bierbrouwerij Mommeriete, waarna de tocht direct van start gaat. We hopen iedereen weer te zien in het centrum van Gramsbergen bij één of meerdere activiteiten. We wensen iedereen een fijne Koningsdag!

Rolstoelvriendelijk: ja
Huisdiervriendelijk: ja

Locatie