Afbeelding
De Toren

Inschrijving Scholierenloop geopend

wo 19 februari 2020 Sport

Op vrijdag 3 april vindt de achttiende editie van de ACO Scholierenloop in Ommen plaats. Deze wedstrijd is voor leerlingen van de groepen 3 tot en met 8 van alle basisscholen binnen de gemeente Ommen en wordt georganiseerd door Atletiekvereniging ACO Van Elderen op Sportpark Westbroek.

De kinderen uit de groepen 3, 4 en 5 lopen 400 meter (één ronde); de kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 lopen 800 meter (twee rondes). Iedere deelnemer ontvangt een medaille. De nummers 1, 2 en 3 van elke categorie winnen een beker. Aan het eind strijden de scholen onderling tegen elkaar in de scholenestafette. De winnende school gaat naar huis met de wisselbeker. Deelname aan de wedstrijd is gratis. Opgeven kan tot en met donderdag 12 maart via https://inschrijven.nl/form/2020040320418-nl. Na 12 maart is inschrijving voor de Scholierenloop niet meer mogelijk!

Gratis trainingen

Deelnemers krijgen de mogelijkheid om gratis en onder professionele begeleiding te trainen voor de scholierenloop. Deze trainingen vinden plaats op woensdagen 11, 18 en 25 maart van 16.00 tot 17.00 uur op de accommodatie van ACO Van Elderen, Sportpark Westbroek te Ommen.

youtube url=’https://www.youtube.com/embed/q4PoHsIQYpU’
Afbeelding
Afbeelding
De Gramsberger groep hardlopers en hun begeleiders.
Vredesvuur en festival een fantastische happening Hardenberg Ingezonden 8 uur geleden
De voortreffelijke maaltijd
Zonnebloemers genoten van vrijheidsmaaltijd Hardenberg Ingezonden 9 uur geleden
Afbeelding
Lutten lijdt nederlaag ondanks goed spel Hardenberg 9 uur geleden
Zowizo Vriezenveen
Derde landelijke "week van de stenen winkel" Nieuws Ingezonden 11 uur geleden
Afbeelding
Witte rozen op Gedenkstenen en Stolpersteine Twenterand 13 uur geleden