biodanza
biodanza Hanna Hansen

Start wekelijkse beginnersgroep Biodanza

vrijdag 10 mei 9:30 - 11:30

Vanaf vrijdagochtend 10 mei begint er een wekelijkse beginnersgroep Biodanza in Kloosterhaar. Biodanza is een vorm van dans dat voor iedereen toegankelijk is omdat je er geen danservaring voor hoeft te hebben. Tijdens biodanza worden verschillende dansoefeningen en bewegingen op muziek uitgevoerd die gericht zijn op het stimuleren van expressie, creativiteit, verbinding met jezelf en met de ander en plezier. Biodanza bevordert daarbij de vitaliteit, zelfverzekerdheid, vermindert stress en verhoogd jouw levensvreugde. Het is dus een heerlijke manier om in beweging te zijn en daarbij ook persoonlijk te groeien. Wil jij ook meedoen? Of heb je vragen? neem dan contact op met Tanja door me te mailen of te bellen! Rolstoelvriendelijk: neeHuisdiervriendelijk: nee
De eerste drie lessen voor een introductieprijs van 30,- euro
Aanmelden kan op info@ajame.nl of bellen met Tanja: 06 51920994

Locatie