Bloem (bewerkte foto)
Bloem (bewerkte foto) Jan Snijder

Expositie foto’s leerlingen basisscholen Gramsbergen e.o.

dinsdag 7 mei 2024 9:00 tot vrijdag 21 juni 20:00

Fotogram heeft jaarlijks een project waarin leerlingen van groepen 7 en/of 8 van de basisscholen in en rond Gramsbergen kennismaken met fotografie en belangrijker nog, zelf gaan fotograferen. De gemaakte foto’s worden in school besproken en per leerling wordt één foto uitgekozen om te worden geëxposeerd in de Binder te Gramsbergen. In de gang van De Binder hangen in mei en juni ruim 70 foto’s. Iedere keer is weer verrassend hoe onbevangen en verrassend de kinderen er in slagen om bijzondere plaatjes te maken. Een interessante expositie dus die het bekijken echt waard is. De expositie is te bekijken gedurende de openingstijden van De Binder.

Rolstoelvriendelijk: ja
Huisdiervriendelijk: nee

gratis toegang
Te bezichtigen tijdens openingstijden van De Binder

Locatie