Afbeelding
De Toren

Inschrijving ACO Scholierenloop Ommen geopend

wo 27 februari 2019 Nieuws

De inschrijving van de ACO Scholierenloop in Ommen is geoepnd. Er zijn gratis trainingen op woensdag 20 maart, 27 maart en 3 april. Op vrijdag 5 april vindt de 17e editie van de ACO Scholierenloop in Ommen plaats.

Deze wedstrijd is voor leerlingen van de groepen 3 t/m 8 van alle basisscholen binnen de Gemeente Ommen en wordt georganiseerd door Atletiekvereniging ACO Van Elderen op Sportpark Westbroek. De kinderen uit de groepen 3, 4 en 5 lopen 400 meter (1 ronde); de kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 lopen 800 meter (2 rondes). Iedere deelnemer ontvangt een medaille. De nummers 1, 2 en 3 van elke categorie winnen een beker. Aan het eind strijden de scholen onderling tegen elkaar in de scholenestafette. De winnende school gaat naar huis met de wisselbeker.

Opgeven kan tot en met zondag 17 maart via www.acovanelderen.nl of via deze link: https://inschrijven.nl/form/2019040520418-nl. Na 17 maart is inschrijving voor de Scholierenloop niet meer mogelijk. Deelname aan de wedstrijd is gratis. De mogelijkheid om hiervoor gratis en onder professionele begeleiding te trainen is op woensdag 20 maart, 27 maart en 3 april van 17.00 tot 18.00 uur op de accommodatie van ACO Van Elderen, Sportpark Westbroek te Ommen.

Afbeelding
De Gramsberger groep hardlopers en hun begeleiders.
Vredesvuur en festival een fantastische happening Nieuws Ingezonden 8 minuten geleden
Personeel Nijeboer Bouw BV voor het nieuwe pand in Ane
Nijeboer Bouw BV klaar voor de toekomst Nieuws Ingezonden 1 uur geleden
De voortreffelijke maaltijd
Zonnebloemers genoten van vrijheidsmaaltijd Hardenberg Ingezonden 1 uur geleden
Afbeelding
Lutten lijdt nederlaag ondanks goed spel Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Droge en veelal zonnige meiweek Weer 2 uur geleden