Afbeelding

De Grote BiebBoys Zomerchallenge

ma 25 juli 2022 Ommen

Een dag lang leuke activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. In de zomervakantie in vier vestigingen van de Bibliotheek Salland. Dinsdag 26 juli in de bieb in Ommen, vanaf 9.30 uur.

Om half tien wordt er gestart met de Voorleeskaravaan, voor kinderen tot 6 jaar. Er wordt voorgelezen uit het boek Ventje zoekt een vriendje van Ted van Lieshout. Vanaf elf uur wordt de dag vervolgd met de Vakantielezen-speurtocht. Kinderen uit groep 3 en 4 gaan in de bibliotheek op speurtocht langs alle zes landen van Vakantielezen. Griezelkust, Sportmanië, Lachland, Avonturenland, het Dierenrijk en de Sprookjeseilanden worden bezocht. Om twee uur is de beurt aan de BiebBoys met hun Zomerchallenge. Help Kees en Joran om wereldrecords te verbreken en doe mee met het Speurneuzenspel. 

Meer informatie is te vinden op www.bibliotheeksalland.nl

Afbeelding
Wim Grondman krijgt onderscheiding Hardenberg 16 minuten geleden
Afbeelding
Groots onthaal in Gramsbergen voor hardlopers met bevrijdingsvuur op nieuw festival Nieuws Ingezonden 1 uur geleden
De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 2 uur geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 2 uur geleden