Afbeelding

Gezinnen gaan op reis met de Bibliotheek

wo 14 juli 2021 Hardenberg

Deze zomer gaan gezinnen op reis met de Bibliotheek. In de vakantie doen ze mee aan het zomerprogramma Vakantielezen. Op de camping, in de tuin, aan het strand of op de trampoline: in de zomer kun je overal lezen. En met Vakantielezen van Bibliotheek Hardenberg wordt lezen extra leuk!

Vakantielezen is een spannende ontdekkingsreis voor beginnende lezers. Bibliotheek Hardenberg biedt dit online programma voor kinderen uit groep 3 en 4. Met Vakantielezen willen we het leesniveau van kinderen in de schoolvakantie op peil houden.

Ga mee op reis

Op de website www.vakantie-lezen.nl reizen de gezinnen langs 6 landen. Van de Griezelkust naar Sportmanië en van het Dierenrijk naar Lachland. In ieder land doen de gezinnen opdrachten en proberen ze de schat te vinden. Ze lezen verhalen en spelen samen zomerse (taal)spellen. De 18 opdrachten stimuleren op speelse wijze de taal- en leesomgeving. Daarnaast is er voor ieder land een speciaal boek geschreven.

Met de digitale schattenjacht maken de gezinnen kan op leuke prijsjes. De gratis materialen zijn verkrijgbaar in de vestigingen van Bibliotheek Hardenberg die in de zomervakantie geopend zijn. Kijk voor de openingstijden op de website www.bibliotheekhardenberg.nl.

Afbeelding
Fysiotherapie Koerssen in Sibculo en Vroomshoop Partnerbijdrage 22 minuten geleden
Afbeelding
Stekjes- en boekenmarkt Hardenberg 42 minuten geleden
Afbeelding
Joerie Church zet punt achter voetbalcarrière Hardenberg 1 uur geleden
De Gramsberger groep hardlopers en hun begeleiders.
Vredesvuur en festival een fantastische happening Hardenberg Ingezonden 19 uur geleden
De voortreffelijke maaltijd
Zonnebloemers genoten van vrijheidsmaaltijd Hardenberg Ingezonden 20 uur geleden