Afbeelding

80’s en 90’s party

do 29 september 2022 Coevorden

Op vrijdagavond 9 oktober organiseert Rembrandt Coevorden in samenwerking met Feestje Coevorden een echte ’80-’90 party voor de oudere jeugd vanaf 30 jaar. Een feest van herkenning.

Deze avond zal de muziek uit de mooiste jaren gedraaid worden door een bekende DJ uit de tijd van Smitty’s Palace Coevorden. Kaarten voor deze avond zijn in de voorverkoop te koop bij Lollypop, Bentheimerstraat en Sluyters Sport, Friesestraat in Coevorden. Een kaart kost 7,50 euro in de voorverkoop of 10,00 euro aan de kassa die avond. Deuren gaan open van 21.00 tot circa 2.00 uur. Toegang vanaf 30 jaar. Kijk voor meer info op de Facebook pagina van: Feestje Coevorden of Rembrandt Coevorden.

Afbeelding
Wim Grondman krijgt onderscheiding Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Groots onthaal in Gramsbergen voor hardlopers met bevrijdingsvuur op nieuw festival Nieuws Ingezonden 6 uur geleden
De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 7 uur geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 7 uur geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 7 uur geleden