Afbeelding
Maureen van Dijk

Na twee jaar eindelijk weer Pump up the 90’s

wo 2 maart 2022 Hardenberg

Het muziekfestival Pump up the 90’s gaat na ruim twee jaar ‘coronapauze’ eindelijk weer door. De komende editie is op zaterdag 9 april in Evenementenhal Hardenberg met optredens van Party Animals, DUNE, Nakatomi en Critical Mass. Afgelopen week zijn er extra tickets in de verkoop gegaan via www.pumpupthe90s.nl.

De 26ste editie van Pump up the 90’s is in de afgelopen twee jaar meerdere keren uitgesteld vanwege het coronavirus, maar nu kan het 90’s feest definitief doorgaan. Tot 15 maart geldt nog wel een 1G-beleid (alleen toegang met negatieve testuitslag), maar alle overige maatregelen zijn opgeheven. Of het 1G-beleid ook zal gelden voor Pump up the 90’s op zaterdag 9 april wordt waarschijnlijk op 8 maart bekendgemaakt.

“Het is fantastisch dat we eindelijk weer Pump up the 90’s mogen organiseren. Voor deze editie zijn al bijna 6.000 kaarten verkocht. Met Party Animals, DUNE, Nakatomi en Critical Mass hebben we vier iconische 90’s acts naar Hardenberg weten te halen. Dat belooft een groot feest te worden”, zegt Linda de Boer namens Evenementenhal Hardenberg.

Er is een beperkt aantal extra tickets beschikbaar, doordat de kaarten van de verplaatste edities op zaterdag 9 april ook geldig zijn. De extra kaarten die nu in de verkoop gaan, zijn te bestellen via www.pumpupthe90s.nl. Pump up the 90’s op zaterdag 9 april is van 20.30 tot 2.30 uur in Evenementenhal Hardenberg.

Afbeelding
De Gramsberger groep hardlopers en hun begeleiders.
Vredesvuur en festival een fantastische happening Hardenberg Ingezonden 16 uur geleden
De voortreffelijke maaltijd
Zonnebloemers genoten van vrijheidsmaaltijd Hardenberg Ingezonden 17 uur geleden
Afbeelding
Lutten lijdt nederlaag ondanks goed spel Hardenberg 17 uur geleden
Zowizo Vriezenveen
Derde landelijke "week van de stenen winkel" Nieuws Ingezonden 19 uur geleden
Afbeelding
Witte rozen op Gedenkstenen en Stolpersteine Twenterand 21 uur geleden