Manon en Sarah
Manon en Sarah C. Stoffers

Promotie voor Manon

zo 24 maart 2024 Hardenberg Ingezonden

Slagharen - Afgelopen zaterdag 23 maart was voor twee meiden van Twirlvereniging Talitha de start van het wedstrijdseizoen. Manon van der Kemp en Sarah Offringa deden mee aan de wedstrijd in Nijverdal. Manon startte haar seizoen direct goed met 2 eerste plaatsen en promotie.

Manon beet de spits af met haar 1-baton in de senior beginner en startte heel sterk met een vloeiende routine en mooie technieken. Daarna was Manon aan de beurt voor haar 2-baton, ook hier liet ze een beheerste en vloeiende routine zien. Beide routines zette ze sterk neer en ze stak dan ook boven de rest van haar klasse uit en werd terecht in beide categorieën eerste.

Daarnaast kreeg ze met haar 1-baton routine genoeg punten om te mogen promoveren naar het volgende niveau en mag ze gaan uitkomen in de senior intermediate, een promotie waar Manon al lang naar uitkeek. Met haar 2-baton routine kreeg ze genoeg punten om zich te plaatsen voor het NK in de herfst. 

Sarah deed met haar 1-baton en 2-baton mee in de senior intermediate. Dit was voor beide een dubbel debuut. Ze startte voor het eerst op een hoger niveau en in een hogere leeftijdsklasse. Ze liet nette routines zien en heeft hier nette punten voor gekregen. Daarnaast deed ze voor het eerst mee met haar showtwirlroutine, waar ze nog maar net mee gestart is. 

Melanie Arkes trainster van de meiden van Twirlvereniging Talitha uit Slagharen is er trots op dat ze nu twee meiden heeft die mogen uitkomen in de intermediate. De eerst volgende wedstrijd waar de hele vereniging aan mee doet, is de wedstrijd in de Krim georganiseerd door Talitha zelf op 6 april. Iedereen die benieuwd is wat twirlen inhoud, is van harte welkom om te komen kijken op deze wedstrijd. Of om een keer mee te komen twirlen op maandagavond in Slagharen.

Afbeelding
Stichting Uitvaartcentrum Dedemsvaart stuurt eerste nieuwsbrief. Nieuws Ingezonden 4 uur geleden
Koningsdag  Koningsbrunch Westerhaar-Vriezenveensewijk
Leve de Koning & leve Westerhaar-Vriezenveensewijk Nieuws Ingezonden 5 uur geleden
Afbeelding
Expositie Creaturen in Oud Avereest Hardenberg 7 uur geleden
Afbeelding
Koken met Pippi Langkous in Dedemsvaart Hardenberg 8 uur geleden
Afbeelding
Koningsdag 2024 in Emmen: Een Oranje Feest vol Vermaak Coevorden 8 uur geleden