Sarah en Manon in de prijzen
Sarah en Manon in de prijzen C. Stoffers

Sarah Nederlands kampioen junior beginner 2-baton

zo 10 december 2023 Hardenberg Ingezonden

Slagharen – Afgelopen zondag was het vroeg dag voor twee dames van twirlvereniging TALITHA. Manon van der Kemp en Sarah Offringa hadden zich beide geplaatst voor de finale Runner-Up NK Twirl van de NBTA en moesten daarvoor al op tijd bij het Topsportcentrum in Almere zijn.

Beide dames hadden zich met 1-baton en 2-baton geplaatst voor deze finale. De afgelopen weken was er nog flink getraind, vooral aan deze onderdelen en met resultaat. Manon kwam uit met beide onderdelen in de adult beginnersklasse en werd met haar 1-baton derde en met haar 2-baton vierde van Nederland. Sarah deed er nog een schepje bovenop en veroverde de kampioenstitel in de 2-baton en werd vijfde met haar 1-baton in de juniorbeginnersklasse. Beide dames lieten strakke routines zien met een mooie flow en snelheid in de baton en dit werd dan ook beloond. De vereniging is trots op de resultaten van deze dames.

Komende weken wordt er door deze dames, maar ook de andere solisten van de vereniging nog even flink doorgetraind voor het NK van de andere bond in januari. Hiervoor zijn bijna alle solisten met een of meerdere onderdelen geplaatst.

Afbeelding
Het bezoeken van een OV-inloopspreekuur in Hardenberg en Ommen Hardenberg 45 minuten geleden
Afbeelding
Brand in schuur Lutten Hardenberg 1 uur geleden
Bestuur v.l.n.r: Jan van Hoek, Jannes Janssen, Rein Jonkhans, Jan-Paul van der Pijl, Erik van Asten en Zita van Aggelen.
Doe mee in lokale groene energie in de gemeente Hardenberg! Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Evangelisatiedienst op 2e pinksterdag op de Brink in Den Ham Twenterand 2 uur geleden
Afbeelding
2.500 euro voor Haringparty Hardenberg 3 uur geleden