Afbeelding

Inloopspreekuur voor reizen met het OV weer opgestart

wo 21 juli 2021 Ommen

Nu het reizen met het openbaar vervoer niet alleen meer voor noodzakelijke reizen geldt, starten de OV-ambassadeurs weer met inloopspreekuren op locatie binnen de provincies Gelderland, Flevoland en Overijssel. Tijdens deze inloopspreekuren geven OV-ambassadeurs senioren uitleg over het reizen met trein en bus.

Op donderdag 5 augustus is er van 14.00 tot 15.30 voor het eerst weer een fysiek spreekuur in Bibliotheek Ommen aan de Chevalleraustraat 6 in Ommen. Reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Om langer zelfstandig te kunnen reizen, bieden OV-ambassadeurs, vrijwilligers die ook 55+ zijn, de mogelijkheid om vragen over het openbaar vervoer te stellen.

Naast de fysieke inloopspreekuren kan men ook gebruik blijven maken van het telefonisch spreekuur. Op doordeweekse ochtenden en op enkele vaste middagen en avonden zitten OV-ambassadeurs klaar om telefonisch of via beeldbellen OV-vragen te beantwoorden.

Beschikbaarheid telefonische spreekuren

Heeft u vragen over reizen met het OV? Maak dan gebruik van het telefonisch spreekuur en bel 038 – 303 70 10. Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur; dinsdag en donderdag van 13.30 tot 15.00 uur; maandag en woensdag van 18.30 tot 20.00 uur. Tijdens de zomerperiode van 12 juli tot 31 augustus is het telefonisch spreekuur alléén bereikbaar op de ochtenden.

De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg. Voor meer informatie: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

Afbeelding
Wim Grondman krijgt onderscheiding Hardenberg 6 uur geleden
Afbeelding
Groots onthaal in Gramsbergen voor hardlopers met bevrijdingsvuur op nieuw festival Nieuws Ingezonden 8 uur geleden
De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 9 uur geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 9 uur geleden