Afbeelding

Daar gaan we weer… Bos Bedden Nieuwleusen On Tour!

ma 20 december 2021 Hardenberg

Nu de 3000m2 beleving showroom van Bos Bedden wederom & helaas gesloten is, starten zij direct hun full service bezoek aan huis weer op. Bos Bedden gaat On Tour! Met boxsprings, ledikanten en matrassen komen zij bij u aan huis. Zodat de klant aan huis proef kan liggen en goed geadviseerd kan worden.

Optimale omstandigheden zijn dit niet bekend Rutger Veerman. Maar noodzakelijk is het wel! Gezond slapen kan niet even enkele weken geparkeerd worden. Oplossingen mogen geboden worden, en daarin creatief denken is wat bij ons past en hierin schakelen wij direct. Daarom hebben wij wederom een bakwagen gehuurd en huiselijk ingericht. De wensen van de klant worden telefonisch doorgenomen. Hierop afgestemd wordt er een selectie gemaakt. Met deze selectie gaan wij met de huiselijk ingerichte bakwagen naar de klant toe. Om zo aan huis degelijk advies te geven waarbij de klant gelijk kan proefliggen. We zetten ons graag in voor onze klanten. Per slot van rekening draagt ook dit bij aan onze gezondheid, onderschat dat niet. Schroom niet om met ons contact op te nemen, bel ons op 0529-481223 en telefonisch stemmen wij graag uw wensen af. Vervolgens komen wij graag bij u langs, wanneer u het uit komt! Op deze manier hebben wij in de vorige lockdown veel mensen mogen helpen en van dienst kunnen zijn geeft Rutger aan en dat is waar wij en de klant blij van worden. Elkaar verder helpen, waar kan.

Afbeelding
Afbeelding
Wim Grondman krijgt onderscheiding Hardenberg 14 uur geleden
Afbeelding
Groots onthaal in Gramsbergen voor hardlopers met bevrijdingsvuur op nieuw festival Nieuws Ingezonden 15 uur geleden
De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 16 uur geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 17 uur geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 17 uur geleden