Prijsuitreiking met Paula links in geel shirt
Prijsuitreiking met Paula links in geel shirt Hillet Dekker

Special Olympics Pré games

ma 27 september 2021 Hardenberg

Zaterdag 25 september 2021 was er een dagvullend programma voor veel sporters. Dit betekende voor Paula Mulder dat ze ‘vroeg uit de veren’ moest. Met gezonde spanning en vooral een leuke dag tegemoet ziend, is ze afgereisd naar Nijverdal. 

De afgelopen (corona) periode heeft Paula elke mogelijkheid aangepakt om te kunnen trainen, veelal zonder trainer. Tijdens de divisioning en bij de finales heeft ze laten zien dat de voorbereiding niet voor niets is geweest. Paula. die bij zwemvereniging de Grunte lid is. nam deel op de 50 meter schoolslag en 25 meter vrije slag. Als toetje mocht ze deelnemen aan de estafette 4x25 meter vrije slag, doordat zwemmers waren uitgevallen bij een andere vereniging. Paula ging naar huis met zilver op de 25 meter vrije slag, vierde plaats op de 50 meter schoolslag en zesde met de estafetteploeg. Daarnaast heeft ze mooie persoonlijke records gezwommen. Het bijzondere aan deze wedstrijd was, dat er geen verliezers waren, echter alleen maar winnaars. Iedere deelnemer werd in het zonnetje gezet en ging naar huis met een medaille of vaantje.

Special song
Afbeelding
Wim Grondman krijgt onderscheiding Hardenberg 18 minuten geleden
Afbeelding
Groots onthaal in Gramsbergen voor hardlopers met bevrijdingsvuur op nieuw festival Nieuws Ingezonden 1 uur geleden
De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 2 uur geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 3 uur geleden