Afbeelding

Mooie muziek bij Rock your Boots

do 29 juli 2021 Hardenberg

Het allereerste live optreden van de band The Kapsones, dat dialectrock speelt, vindt plaats op het muziekfestival Rock your Boots, dat op zaterdag 18 september aan de Langewijk 133 in Dedemsvaart wordt gehouden. Dat heeft de organisatie via Facebook bekendgemaakt.

The Kapsones is één van de vele bands, die op 18 september hun opwachting zullen maken op de podia van het muziekfestival op het terrein van de Powerjungle. Tickets zijn inmiddels online te bestellen via ticketsrockyourboots.eventgoose.com

Het festival Rock your Boots werd in 2019 voor het eerst met groot succes gehouden. De tweede editie in september 2021 belooft opnieuw een succes te worden met heel veel mooie muziek. Zo komt onder meer Grand East een optreden verzorgen, maar ook Komodo, The Electric Sugar en Magnetic Spacemen.  Honderden enthousiastelingen hebben inmiddels al aangegeven het muziekfestival te komen bezoeken om er samen een geweldig feestje van te gaan maken.

Afbeelding
Groots onthaal in Gramsbergen voor hardlopers met bevrijdingsvuur op nieuw festival Nieuws Ingezonden 12 minuten geleden
De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 1 uur geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Sjoelers in actie Hardenberg 1 uur geleden