Afbeelding

Mogelijkheid tot schematisch laten testen

zo 20 juni 2021 Hardenberg

Een aantal weken geleden heeft het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een subsidie van 450 miljoen euro beschikbaar gesteld, om bedrijven en overige instanties (alle organisaties met een KVK inschrijving) de mogelijkheid te bieden om tot tweemaal per week het personeel, hun sporters, hun docenten, en andere geleerden aan de instantie (met KVK nummer) schematisch te testen. Dit zorgt ervoor dat u weer veilig aan het werk kan op uw locatie.

Een beperkt aantal geaccrediteerde instanties, zoals Speed Covidtest, waar wij aan zijn gelieerd, voert deze tests uit (zgh Antigeen testen, uitslag binnen 15 minuten), zowel op de daartoe ingerichte teststraten als op afspraak op locatie bij de opdrachtgever, vanaf een testpopulatie van minstens 25 mensen. Mochten enkele werknemers zich willen laten testen zijn ze natuurlijk van harte welkom op de locatie Energieweg 2, entree 4 in Hardenberg (Easyfairs pand). 

De diensten worden weer vergoed door het Ministerie. Dit is in het leven geroepen om uiteindelijk de BV Nederland weer gezond aan het werk te krijgen of te houden, maar niet alleen de BV‘s, ook dus de scholen, sportverenigingen etc. Vanaf maandag 17 mei is ons sneltest-centrum in Hardenberg actief voor de komende maanden.

Er kan  op afspraak deze testcyclus inplannen, eenmalig of periodiek. Dit kost de opdrachtgever geld

Vraag de vouchercode aan via de link:

https://speedcovidtest.nl/gratis-sneltest/

De code is meerdere malen te gebruiken en voor iedereen binnen het bedrijf.

Afbeelding
Groots onthaal in Gramsbergen voor hardlopers met bevrijdingsvuur op nieuw festival Nieuws Ingezonden 36 minuten geleden
De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 1 uur geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Sjoelers in actie Hardenberg 2 uur geleden