Schoonheidsspecialiste Cindy in haar nieuwe salon aan de Sallandsestraat.
Schoonheidsspecialiste Cindy in haar nieuwe salon aan de Sallandsestraat.

Nieuwe salon voor Beauty by Cindy

wo 7 april 2021 Hardenberg

Beauty by Cindy is verhuisd! Schoonheidsspecialiste Cindy van der Weide heeft sinds 2021 haar eigen salon aan huis. Na een half jaar klussen (en wachten) kon ze vorige maand de deuren eindelijk opengooien van haar splinternieuwe schoonheidssalon.


“In mijn salon komen ontspanning en huidverbetering samen. Naast de rust van een behandeling breng ik graag de huid in topconditie”, vertelt Cindy, die blij is dat ze na elf weken sluiting haar passie weer uit kan voeren. Naast huidverbetering kun je bij Beauty by Cindy terecht voor een gezichtsbehandeling, gellak nagels, wimperextensions/lash lifting en visagie. De schoonheidsspecialiste was vijf jaar lang met haar salon te vinden in de Kastanjehof. De afgelopen weken wisten al heel veel trouwe klanten de enthousiaste schoonheidsspecialiste op haar nieuwe plek te vinden. Nog altijd middenin de stad en met parkeerplaatsen voor de deur. In de nieuwe salon start ze met een nieuw merk huidverzorging: Puurr. Ook werkt ze met Kaeso, DermaOXY en Pui Pui. Mooie producten, ook om weg te geven! De nieuwe salon van Beauty by Cindy is te vinden aan de Sallandsestraat 20 in Hardenberg. Fotobijschrift: Schoonheidsspecialiste Cindy in haar nieuwe salon aan de Sallandsestraat.

Afbeelding
Wim Grondman krijgt onderscheiding Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Groots onthaal in Gramsbergen voor hardlopers met bevrijdingsvuur op nieuw festival Nieuws Ingezonden 3 uur geleden
De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 4 uur geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 4 uur geleden