De leden van de Alpe d'Huzesgroep voor de verkoopstand aan de Hoofdvaart in Dedemsvaart.
De leden van de Alpe d'Huzesgroep voor de verkoopstand aan de Hoofdvaart in Dedemsvaart. Johan Tinholt

“Snertactie was top”

zo 16 januari 2022 Dedemsvaart

De actie van de Alpe d’Huzes groep uit Dedemsvaart heeft ruim 650 euro opgebracht. De actie werd zaterdag 15 januari ten bate van KWF kankerbestrijding gehouden. Vanuit een overdekte kraam aan de Hoofdvaart werd snert en cake verkocht. De lekkernijen gingen als zoete broodjes over de toonbank. 

“In totaal is er 105 liter snert gekookt en zijn er 42 cakes verkocht. Daarnaast was er nog een kleine verloting en een grabbelton. Ook kregen we van verschillende kopers een mooie fooi,” vertelt Johan Tinholt als woordvoerder van de groep. 

De hele groep is voornemens komende zomer mee te doen aan de beklimming van de Alpe D’Huez in Frankrijk voor het goede doel. “Het hele bedrag gaat mee naar Frankrijk en wordt als sponsorgeld overgemaakt aan het KWF om gebruikt te worden voor broodnodig onderzoek naar nieuwe behandelmethodes. Wij zijn heel blij met het verloop van de actie en de deelnemers zeer erkentelijk voor hun gulle bijdragen,” aldus Tinholt.

Afbeelding
Wim Grondman krijgt onderscheiding Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Groots onthaal in Gramsbergen voor hardlopers met bevrijdingsvuur op nieuw festival Nieuws Ingezonden 4 uur geleden
De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 5 uur geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 5 uur geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 5 uur geleden