Afbeelding

Bruidspaar Gruppen-Finkers toost op gouden jaren

ma 17 januari 2022 Hardenberg

Met karaoke, sjoelen, veel lekkers en volop gezelligheid hebben Arend en Marietje Gruppen - Finkers vrijdag 14 januari hun 50-jarig huwelijk met kinderen en kleinkinderen gevierd. “Het was een fantastische dag, waarbij wij van alle kanten niet zijn vergeten,” lacht Marietje duidend op de vele kaarten en bloemen, die het gouden paar ook mocht ontvangen. 

Arend Gruppen uit Dedemsvaart (75), die jarenlang postbode is geweest, leerde Marietje (73) kennen tijdens een dansavond bij Ome Dries in Slagharen. “Ik weet nog dat ik met een vriendin naar de dansavond ging en op de parkeerplaats een hele mooie auto zag. Ik zei toen: met die jongen ga ik vanavond uit!, lacht Marietje Die mooie jongen bleek Arend en de rest is geschiedenis. Arend en Marietje, die geboren werd op De Belte, hebben 4 kinderen en 8 kleinkinderen. “En de negende op komst,” zegt Marietje met gepaste trots. Het paar verveelt zich naar eigen zeggen nooit. Ze fungeren onder meer als oppas-opa en oma en helpen af en toe een oudere buurman. Grote wensen voor de toekomst hebben ze niet. “Gewoon op dezelfde voet voort gaan, zou al heel mooi zijn”.

Afbeelding
Wim Grondman krijgt onderscheiding Hardenberg 8 uur geleden
Afbeelding
Groots onthaal in Gramsbergen voor hardlopers met bevrijdingsvuur op nieuw festival Nieuws Ingezonden 9 uur geleden
De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 11 uur geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 11 uur geleden