Afbeelding

Start nieuwe leesclubs in Ommen

zo 26 december 2021 Ommen

Leest u met plezier mooie boeken en wilt u uw leeservaringen delen met anderen? Word dan lid van een Senia leesclub. In Ommen starten in januari twee leesgroepen: literatuur en geschiedenis. Daartoe worden twee informatiebijeenkomsten georganiseerd in de Bibliotheek Salland; op donderdagmiddag 13 januari voor mensen die graag moderne literatuur willen (gaan) lezen en op donderdagmiddag 20 januari voor geïnteresseerden die zich willen verdiepen in (onderwerpen over) geschiedenis.

Senia organiseert leesclubs literatuur, biografieën, poëzie, filosofie en (kunst)geschiedenis. De meeste leesclubs lezen en bespreken zeven boeken per jaar, aan de hand van een leeswijzer om het gesprek structuur te geven. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.

Praktische informatie

Belangstellenden zijn welkom op 13 januari om 14:00 uur (literatuur) en/of op 20 januari om 14:00 uur (geschiedenis) in De Bibliotheek Salland, Chevalleraustraat 6 in Ommen.

Graag aanmelden in verband met het maximum aantal beschikbare plaatsen. Dit kan via e-mail info@senia.nl.

Afbeelding
Wim Grondman krijgt onderscheiding Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Groots onthaal in Gramsbergen voor hardlopers met bevrijdingsvuur op nieuw festival Nieuws Ingezonden 11 uur geleden
De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 12 uur geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 12 uur geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 12 uur geleden