Afbeelding

Mariënberg langer door met trainer Arjan Visscher

do 9 december 2021 Hardenberg

Als een verrassing kwam het eigenlijk niet meer gezien de resultaten en de positieve geluiden die wij bijna wekelijks vanaf het vertrouwde Westerpark kunnen berichten. Het was eigenlijk alleen nog even wachten op de officiële bekendmaking door de Technische Commissie van voetbalvereniging Mariënberg. Maar op woensdagavond 8 december was daar eindelijk de langverwachte witte rook (nou ja, zeg maar gerust roodzwarte….) rook uit de spreekwoordelijke schoorsteen. Trainer Arjan Visscher verlengt zijn contract bij derdeklasser Mariënberg met twee seizoenen. De club en de jonge trainer uit Gramsbergen waren het snel met elkaar eens. Visscher voldoet meer dan voldoende aan de gestelde doelen en verwachtingen van de TC.

De 38-jarige hoofdverantwoordelijke van de eerste selectie past in zijn eerste seizoen veelal jonge talenten in die vervolgens gaan als de brandweer onder het bewind van Visscher en zijn assistent, Theo de Lange. Dat is tevens de gedachte achter het feit dat de club Visscher voor minimaal twee jaar aan zich bindt. Een breuk in een jarenlange traditie, waar maximaal met één seizoen werd verlengd, maar een logisch gevolg van de huidige wind en koers die er wordt gevaren in Mariënberg. Want op het Westerpark wil men bouwen aan een solide basis en fundament nu langzamerhand flink wat jeugd moet worden ingepast en Mariënberg ziet Arjan Visscher daarin als de juiste architect voor het roodzwarte project.

Bovendien spreken de resultaten boekdelen. Op een voorlopige gedeelde vierde stek doen de Westerparkbewoners het crescendo en kent het sinds jaren een meer dan uitstekende seizoensstart wat mede op het conto van Visscher kan worden bij geschreven.

Reserveteam

Tevens is de TC verheugd dat de trainer van het reserve-elftal, Arjan Bolks, ook de handtekening heeft gezet onder zeker nog minimaal één seizoen tweede elftal. Zo is de continuïteit wat betreft de technische staf voor de komende jaren gewaarborgd bij de trotse derdeklasser.

Afbeelding
Wim Grondman krijgt onderscheiding Hardenberg 12 uur geleden
Afbeelding
Groots onthaal in Gramsbergen voor hardlopers met bevrijdingsvuur op nieuw festival Nieuws Ingezonden 14 uur geleden
De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 15 uur geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 15 uur geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 15 uur geleden