Afbeelding

Bruchterveld ontvangt de buren uit Kloosterhaar

vr 19 november 2021 Hardenberg

Zaterdag  ontvangen de Tricolore’s buurman Kloosterhaar, aanvang wedstrijd is 14.30 uur, scheidsrechter M. van der Lei zal de derby leiden.

Bruchterveld tegen Kloosterhaar is natuurlijk een prachtig affiche, beide teams en trouwe aanhang hadden deze zaterdag al lang geleden geblokt in hun agenda, daar wil je bij zijn zowel speler als supporter, de krenten in de pap zeg maar.

De afgelopen dagen werd al snel duidelijk dat er wederom moest worden ingegrepen in de samenleving, de corona cijfers lopen weer schrikbarend op, verrekte vervelend voor ons allemaal….!!! De genomen maatregelen vallen ons weer rauw op het dak, feit is dat we de komende wedstrijden, na Kloosterhaar, uit tegen DES en thuis tegen SVVN zonder publiek moeten afwerken helaas. De besturen van de verenigingen maken overuren om alles te organiseren rondom trainingen en wedstrijden,  laten we dat met zijn allen ook respecteren.

Bruchterveld zal zaterdag een getergd Kloosterhaar tegenover zich zien, trainer Paul Ottenhof had op een wat betere start gehoopt maar vind zijn ploeg op de laatste plek in de competitie terug, twee gelijke spelen tot nu toe is schamel en het zal beter moeten wil men aansluiting vinden.

De Tricolore’s hebben 9 punten behaald tot zover en zijn ook wel weer aan een overwinning toe, afgelopen zaterdag werd, in de beker, verdienstelijk gelijkgespeeld tegen de koploper Hatto Heim, de gemiste penalty’s braken ons op maar wat betreft het veldspel zal trainer Lamberink niet ontevreden zijn. Bruchterveld laat momenteel heel aardig voetbal zien wat zich de komende weken in punten moet uitdrukken, dat gaat goedkomen, wel verlangt deze speelwijze een ijzeren discipline, maar aan de juiste instelling en werklust nooit geen gebrek hier op de Noppenweide..!!

De wedstrijd volgen zal wellicht via de sociale kanalen moeten, Whats-app, Twitter enz. stuk minder leuk maar het is eem niet aans….!!

Bruchterveld gewoon op zoek gaan naar de overwinning dan kom je die vanzelf tegen. Succes..!!

Henk Reinders 

Afbeelding
Wim Grondman krijgt onderscheiding Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Groots onthaal in Gramsbergen voor hardlopers met bevrijdingsvuur op nieuw festival Nieuws Ingezonden 4 uur geleden
De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 5 uur geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 5 uur geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 5 uur geleden