Afbeelding

Clubkampioenschappen door Ponyclub Avereest

zo 24 oktober 2021 Hardenberg

Dinsdag 19 oktober vonden de jaarlijkse clubkampioenschappen plaats bij Ponyclub Avereest. Deze worden altijd verreden in de herfstvakantie. 

‘s Middags werd begonnen met een dressuurproef. Nadat iedereen de proef gereden had waren er patatjes voor iedereen. ‘s Avonds kon iedereen een parcours springen en de avond werd afgesloten met een parade en een prijsuitreiking. Er waren veel prijzen te verdelen. 

Voor dressuur en springen werden de beste combinatie van de dag gehuldigd met een beker en deken. In de dressuur behaalde Benthe Mensink de hoogste punten met springen was er een ex aequo Lian van Veen en Sven Nuvelstijn behaalde gelijke punten. De dagprijs ging naar Benthe Mensink.

Afbeelding
Wim Grondman krijgt onderscheiding Hardenberg 7 uur geleden
Afbeelding
Groots onthaal in Gramsbergen voor hardlopers met bevrijdingsvuur op nieuw festival Nieuws Ingezonden 8 uur geleden
De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 9 uur geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 10 uur geleden