Afbeelding

Voorbeschouwing derby Bruchterveld - Bergentheim

do 14 oktober 2021 Hardenberg

Zaterdag 16 oktober de absolute kraker in de derde klasse- D afdeling Oost, de Tricolore’s ontvangen de Groen- Witten uit Bergentheim, een heuse derby met alles d’r op en d’r an.  De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark de Noppenweide in Bruchterveld en begint om 14.30 uur. Scheidsrechter is de heer J. Klein Ganseij.

Bij Bergentheim een aantal bekende gezichten, spelers maar ook zeker trainer Arjan Keuken die hier een aantal jaren de trainer van Bruchterveld was, goede herinneringen houden ze aan elkaar over. Fanatiek, kundig en aimabel is wat te binnen schiet!!

Bergentheim is het seizoen weer voortvarend gestart, gelijkspelen tegen ON Almelo, twee duidelijke overwinningen tegen Kloosterhaar en ASV”57 en dan sta je gewoon op plek drie met zeven punten, ouderwets goed mag je wel zeggen.
Bergentheim is al jaren een geslepen ploeg die heel goed weet wanneer gas te geven en op welke momenten even op de rem te trappen, daar zal Bruchterveld zich op moeten instellen. Bruchterveld wil zaterdag de drie punten op de Noppenweide houden en om 16.15 uur met de handen in de lucht staan.

Trainer Job Lamberink heeft na het verlies in en tegen Hellendoorn toch lichtpunten gezien, met een prima eerste helft voetbalde Bruchterveld goed mee, een 4-1 verlies was, ook volgens Hellendoorn supporters, nogal geflatteerd. Deze week hebben wellicht een aantal geblesseerden de training weer kunnen hervatten maar of dit voldoende is om weer aan te sluiten is de vraag. Bruchterveld zal zich richten op de spelers die er wel zijn, die hebben immers laten zien prima het niveau aan te kunnen.

Bruchterveld zal zaterdag graag willen laten zien waar het toe in staat is, vaak na de onderlinge ontmoetingen de complimenten gekregen maar zelden de punten.

Afbeelding
Wim Grondman krijgt onderscheiding Hardenberg 5 uur geleden
Afbeelding
Groots onthaal in Gramsbergen voor hardlopers met bevrijdingsvuur op nieuw festival Nieuws Ingezonden 7 uur geleden
De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 8 uur geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 8 uur geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 8 uur geleden