Afbeelding

Open Tuinen van Groei & Bloei

di 15 juni 2021 Coevorden

Tuinliefhebbers kunnen het aankomend weekend hun hart ophalen. De vereniging Groei & Bloei houdt op 19 en 20 juni haar landelijk Open Tuinen weekend. Ook de afdeling Coevorden e.o. doet mee.

Met een aantal corona-aanpassingen is het gelukkig weer mogelijk om bezoekers te verwelkomen. De recente regenval en de daarop volgende warmte heeft vrijwel overal gezorgd voor uitbundige borders, die zich graag laten bekijken. Ook in deze regio zijn er diverse tuineigenaren die hun bezoekers met veel plezier laten meegenieten van wat hun tuin te bieden heeft. De afdeling Coevorden en omgeving vermeldt de deelnemende tuinen op www.coevorden.groei.nl.

Afbeelding
Wim Grondman krijgt onderscheiding Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Groots onthaal in Gramsbergen voor hardlopers met bevrijdingsvuur op nieuw festival Nieuws Ingezonden 10 uur geleden
De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 11 uur geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 11 uur geleden