Parkeerprobleem rond sporthal De Meet wordt opgelost

do 7 oktober 2021 Hardenberg

Het college van B en W van de gemeente Hardenberg heeft besloten om een bedrag van 16.000 euro te verstrekken voor het oplossen van het parkeerprobleem rond sporthal De Meet in Hardenberg. Met dit bedrag en een subsidie van de BOSA kan de herinrichting gerealiseerd worden.

Stichting Beheer de Meet, De Nieuwe Veste en De Ambelt hebben behoefte aan meer parkeerruime. Stichting Beheer De Meet heeft behoefte aan meer parkeerruimte maar wil ook af van het betaald parkeren. Door gebruik te maken van de buitenruime van De Nieuwe Veste kan dit worden gerealiseerd. De Nieuwe Veste wil naast meer parkeerruimte ook meer ruimte voor een fietsenstalling. Door ook gebruik te maken van het parkeerterrein van De Meet is dit te realiseren. De Ambelt kan meer parkeerruimte krijgen door het verplaatsen van het hek tussen de Nieuwe Veste en de Ambelt. De huidige bezetting van het parkeerterrein voor de sporthal is erg laag, bezoekers plaatsen de auto elders in de wijk. Het betaald parkeren in de directe omgeving is bij de bouw van de woningen naast de sporthal reeds omgezet naar vergunninghouderzone.

Afbeelding
Wim Grondman krijgt onderscheiding Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Groots onthaal in Gramsbergen voor hardlopers met bevrijdingsvuur op nieuw festival Nieuws Ingezonden 14 uur geleden
De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 15 uur geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 15 uur geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 15 uur geleden