Afbeelding

Nieuw parkeerbeleid eind van het jaar in werking

do 7 oktober 2021 Hardenberg

Het college van B en W van de gemeente Hardenberg heeft besloten om de inwerkingtreding van het door de raad vastgestelde parkeerbeleid op 13 april voor het centrum van Hardenberg rond 7 december 2021 in te laten gaan, zodra de apparatuur in werking is.

De inwerkingtreding datum kon op 13 april nog niet worden vastgesteld, omdat dit samenhang met de implementatie van de nieuwe parkeerapparatuur en software voor de vergunningverlening en verlening van abonnementen. Door onder andere leveringsproblemen in verband met het tekort aan chips is de implementatie later dan verwacht. De verwachten is dat de parkeerautomaten op straat in week 45 en 46 wordt vervangen. De software voor het parkeerrechtensysteem is naar verwachting oktober gereed. Vanaf begin november wordt de apparatuur voor de slagboomlocaties geplaatst. In week 45 wordt er gestart met de locatie Centrum/Theater het Van Wevelinckhovenplein. En in week 46 is het Centrum/LOC aan de beurt. In oktober/november wordt wel de Stop&Shopzone aan de Bruchterweg. Het tarief voor abonnementen wordt gewijzigd per 1 januari 02.

Afbeelding
Wim Grondman krijgt onderscheiding Hardenberg 6 uur geleden
Afbeelding
Groots onthaal in Gramsbergen voor hardlopers met bevrijdingsvuur op nieuw festival Nieuws Ingezonden 7 uur geleden
De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 8 uur geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 8 uur geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 9 uur geleden