Op het Kalkoventerrein wordt het komende zaterdag 31 juli lekker snuffelen en genieten.
Op het Kalkoventerrein wordt het komende zaterdag 31 juli lekker snuffelen en genieten. Stichting Dedemsvaart Events

Eerste Zomermarkt

wo 28 juli 2021 Dedemsvaart

Kleding, boeken, een palingroker, meubels en wat dies meer zij. Het is allemaal te zien bij ruim 75 kramen op de (gratis toegankelijke) zomermarkt, gecombineerd met een rommel- en vlooienmarkt, op zaterdag 31 juli op het Kalkoventerrein in Dedemsvaart, georganiseerd door de Stichting Dedemsvaart Events.  Tussen 10.00 en 16.00 uur is het snuffelen en genieten. 

Stichtingsvoorzitter Michel van der Weide ziet ernaar uit om, ondanks corona, weer iets leuks voor Dedemsvaart en omstreken te organiseren. “Als stichting is ons doel nu te focussen op wat kan. Dat betekent helaas geen markt op de Julianastraat en geen “meet en greets”, zoals voorheen, want dat zou teveel contact in de hand werken, maar wel lekker struinen in een prachtige ambiance. Het Kalkoventerrein is daar een prachtlocatie voor. En natuurlijk hopen we dat het publiek na de markt ook naar het centrum gaat om te zien wat daar allemaal geboden wordt,” zegt Van der Weide. Met zijn Stichting organiseert hij dit jaar vier markten. Komende zaterdag de eerste in de reeks. Mis het niet!

Afbeelding
Wim Grondman krijgt onderscheiding Hardenberg 8 minuten geleden
Afbeelding
Groots onthaal in Gramsbergen voor hardlopers met bevrijdingsvuur op nieuw festival Nieuws Ingezonden 1 uur geleden
De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 2 uur geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 2 uur geleden