50 jaar dienstverband bij Larcom. Woensdag werd Freek Godeke met paard en wagen naar huis gebracht in Bruchterveld.
50 jaar dienstverband bij Larcom. Woensdag werd Freek Godeke met paard en wagen naar huis gebracht in Bruchterveld. G. Brokelman

Jubilaris Freek Godeke met pensioen

vr 9 juli 2021 Hardenberg

Op donderdag 8 juli heeft Larcom in Hardenberg afscheid genomen van Freek Godeke.  Hert was een bijzondere feit. Freek was vijftig jaar werkzaam bij Larcom en kan nu gaan genieten van zijn pensioen. 

Freek is op 1 februari begonnen met zijn werkzame leven bij Larcom ( Kruzeborg ) aan de Parkweg in Hardenberg. Zijn werkzaamheden waren aan de Parkweg inpak werk. In 1979 is Freek mee verhuisd naar de huidige locatie aan de Handelsstraat 59 te Hardenberg. Op deze locatie is in die jaren een metaalafdeling opgericht en daar heeft Freek vele jaren met plezier gewerkt totdat deze afdeling in 2004 opgeheven. Daarna is hij weer op een afdeling gekomen waar inpakwerkzaamheden werden verricht. Freek was altijd goed gemutst en liep niet weg voor een grapje, kort gezegd een plezierige collega, een minder plezierige kant van hem was, dat hij alle, in voorraad zijnde droge worst op at.

In zijn privéleven was Freek vroeger erg begaan met paarden, hij weet hier veel van en kent ook veel mensen uit die wereld. Larcom heeft Freek op zijn laatste werkdag verrast met een afscheidsfeestje, tevens hebben zij hem verrast met een bijzonder vervoersmiddel, een koets met een prachtig Fries paard ervoor.

Na allen Freek te hebben uitgezwaaid, is hij voor de laatste keer van de Kruzeborg naar huis gereden. Freek het ga je goed

Afbeelding
Afbeelding
Wim Grondman krijgt onderscheiding Hardenberg 8 uur geleden
Afbeelding
Groots onthaal in Gramsbergen voor hardlopers met bevrijdingsvuur op nieuw festival Nieuws Ingezonden 10 uur geleden
De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 11 uur geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 11 uur geleden