Afbeelding
De Toren

Feestelijke jubileum avond bij Larcom

vr 4 oktober 2019 Nieuws

Op donderdag 3 oktober vierden acht medewerkers van Larcom Hardenberg hun respectievelijk 25- en 40-jarig dienstverband tijdens een feestelijke jubileumavond.

Veertig jaar in dienst bij Larcom zijn: Rob ter Harmsel, Wim Meinen, Annemarie Biemans, Nel Bergsma, Henk Kosse en Greet Ensink. Rita Schipper en Michiel Rijkaard zijn 25 jaar in dienst bij Larcom. Namens Larcom bedankte vestigingsmanager Ben Snippe de jubilarissen voor hun inzet en collegialiteit en werden de hoofdpersonen van deze avond in de bloemen gezet. Uiteraard kregen ze ook een bij het jubileum behorende envelop overhandigd. Ook van de Larcomcollega’s en de Kruzeborg personeelsvereniging kregen de jubilerende medewerkers cadeaus.

Na het officiële deel van deze jubileumavond was het tijd voor een drankje met een warm en koud buffet. De jubilarissen werden vervolgens persoonlijk toegezongen door de regionaal bekende zanger Wim Drenthen en de dansvloer werd goed bezocht omdat de gezellige en goede live muziek deze avond extra feestelijk maakte.

Afbeelding
Come Together Hardenberg 41 minuten geleden
Afbeelding
Alzheimer café Coevorden Coevorden 2 uur geleden
Een aantal vechters van Fightday 4
FightDay 4: Waar Strijders Samenkomen voor Glorie. Nieuws Ingezonden 3 uur geleden
Afbeelding
Dodenherdenking met stille tocht Hardenberg 6 uur geleden
Afbeelding
Voorwaarts met geraniums op pad Hardenberg 8 uur geleden