Afbeelding

Wildplukwandeling met High Tea

do 28 maart 2024 Hardenberg

Wist je dat veel wilde planten en bloemen eetbaar zijn én ook nog goed voor je lijf? Wil je daar meer van weten? Ga dan op zondag 7 april op pad met Wildplukster Olga de Lange en Corina Dekker van Innerbalance by Corina. In samenwerking met Het Drentse Landschap organiseren zij een wildplukwandeling in het Reestdal met aansluitend een Wildpluk High Tea. Aan deze activiteit zijn kosten verbonden en aanmelden is verplicht via wildpluksterolga@gmail.com. Kijk voor meer info op www.wildschutserve.nl (onder tabblad wildplukken).

Olga bekijkt de plantenwereld als bioloog en wildplukster vanuit de vraag “Kun je dit eten en welke gerechten maak je dan?” Zij laat zien, ruiken en proeven welke planten, bloemen e.d. eetbaar zijn en welke je beter kunt laten staan.

Corina gebruikt biologische kruiden(producten) voor haar praktijk voor Holistische verzorging. Zij vertelt tijdens de wandeling wat de planten kunnen doen voor je gezondheid.

Wildpluk High Tea

Na de wandeling in het mooie Reestdal kun je genieten van een Wildpluk High Tea van wildplukgerechten die Olga en Corina hebben voorbereid. Verbaas je over de diversiteit aan smaken! “We zetten er thee bij van onze eigen wildpluk”.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Sponsoren bedankt
Prijswinnaars bij geslaagde avond ZPV De Grunte Nieuws Ingezonden 47 minuten geleden
Afbeelding
Zes Tijdreizen Energie gepland Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Wim Grondman krijgt onderscheiding Hardenberg 16 uur geleden
Afbeelding
Groots onthaal in Gramsbergen voor hardlopers met bevrijdingsvuur op nieuw festival Nieuws Ingezonden 18 uur geleden
De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 19 uur geleden