De gasten zaten tijdens het festival lekker ontspannen rondom de kikkerpoel op het wijngoed.
De gasten zaten tijdens het festival lekker ontspannen rondom de kikkerpoel op het wijngoed. Fam. Huisman

Geslaagd Klinkende glazenfestival

ma 25 juli 2022 Dedemsvaart

Bij Wijngoed de Reestlandhoeve in Balkbrug werd zondag 24 juli het eerste Klinkende Glazen Festival gehouden. De familie Huisman kijkt naar eigen zeggen terug op een zeer geslaagd evenement, waarbij ruim 300 bezoekers hebben genoten van DJ Big Blender en saxofonist David Wilschut. 

Het muziekduo wist een fantastische sfeer neer te zetten op de fraaie zomerse dag. De gasten zaten heerlijk rondom de kikkerpoel op strandstoelen of lagen lekker in het gras te relaxen. Door de vele bezoekers was het flink schakelen voor de keuken en liepen wachttijden voor een hapje eten helaas fors op. “Een aandachtspunt voor de volgende editie van het Klinkende Glazen Festival,” meent Huisman. 

Het is overigens niet lang wachten op de volgende editie. Zondag 14 augustus is iedereen in dit kader weer welkom op het  Nederlandse wijngoed. Dan betreedt de Drents Nedersaksische band Aosum het podium. Muziek, die geïnspireerd wordt vanuit Amerikaanse roots en countrymuziek. De toegangskaarten en preview zijn inmiddels beschikbaar in voorverkoop via www.klinkendeglazenfestival.nl 

Afbeelding
W. v.d. Weide en S. Fransen winnen tweede wedstrijd van de parkvissers Hardenberg 6 uur geleden
Afbeelding
Incluzio Uitvoering Oost krijgt nieuwe naam Twenterand 6 uur geleden
Afbeelding
Gezonde wandeling in Engbertsdijkvenen Hardenberg 7 uur geleden
Op de foto, genomen door Geert Westerhof: de heer Gellekink, lid Raad van Bestuur van St. Saxenburgh, Gert Gerrits, voorzitter van HardenbergArt, en Willemien Bulthuis als verbindende factor.
Kunst in het Saxenburgh Medisch Centrum Hardenberg 7 uur geleden
Afbeelding
Jom Hasjoa: Holocaust herdenking in de voormalige synagoge Coevorden 8 uur geleden