Afbeelding

Klinkende Glazen Festival

do 21 juli 2022 Hardenberg

Op zondag 24 juli organiseert Wijngoed de Reestlandhoeve in Balkbrug de eerste editie van het Klinkende Glazen Festival. Iedereen is welkom van 16.00 tot 20.00 uur. 

Klinkende Glazen Festival is een nieuw zomers evenement waarbij DJ Big Blender met saxofonist zorgen voor een lekkere zomerse strandsfeer rondom de kikkerpoel. Een heerlijke middag ontspannen. Streetfood wordt gecombineerd met Reestlander wijnen, streekbieren en/of lekkere en bijzondere frisdranken. Voor de liefhebbers worden er rondleidingen gehouden en is het ook mogelijk om een wijnproeverij te doen. De Reestlandhoeve is niet alleen een wijngoed maar biedt ook begeleiding aan mensen met diverse problematiek. Ook hierover kan bij de informatiestand informatie worden gegeven tijdens deze zomerse namiddag. Voor kinderen is er een springkussen aanwezig.

Entreekaarten kunnen worden besteld op www.klinkendeglazen.nl maar ook aan de kassa op de dag zelf.

Afbeelding
W. v.d. Weide en S. Fransen winnen tweede wedstrijd van de parkvissers Hardenberg 6 uur geleden
Afbeelding
Incluzio Uitvoering Oost krijgt nieuwe naam Twenterand 6 uur geleden
Afbeelding
Gezonde wandeling in Engbertsdijkvenen Hardenberg 7 uur geleden
Op de foto, genomen door Geert Westerhof: de heer Gellekink, lid Raad van Bestuur van St. Saxenburgh, Gert Gerrits, voorzitter van HardenbergArt, en Willemien Bulthuis als verbindende factor.
Kunst in het Saxenburgh Medisch Centrum Hardenberg 7 uur geleden
Afbeelding
Jom Hasjoa: Holocaust herdenking in de voormalige synagoge Coevorden 8 uur geleden