Afbeelding

Gezonde wandeling in Engbertsdijkvenen

do 2 mei 2024 Hardenberg

In de week van de Positieve Gezondheid nodigt team Welzijn van ZorgSaam Twenterand alle inwoners uit om deel te nemen aan een gezonde wandeling in de prachtige omgeving van de Engbertsdijkvenen.

Tijdens deze bijzondere wandeling staat positieve gezondheid centraal. We geloven dat waar je opgroeit en de historie van de regio een diepgaande invloed hebben op je welzijn. Daarom is deze wandeling niet alleen een kans om te genieten van de natuur, maar ook om verbondenheid te voelen met de geschiedenis van het veengebied.

Rijke historie van het veen


Staatsbosbeheer zal de wandeling begeleiden en onderweg de rijke historie van het veen belichten. Dit biedt de inwoners een unieke gelegenheid om meer te leren over de omgeving waarin ze wonen en de invloed daarvan op hun welzijn.

Hoewel we graag iedereen uitnodigen om deel te nemen aan deze verrijkende ervaring, willen we benadrukken dat de route helaas niet rolstoelvriendelijk is. We verontschuldigen ons voor eventueel ongemak dat hierdoor ontstaat en hopen op uw begrip.

De wandeling vindt plaats op 13 mei van 10.00 tot 12.00 uur (aanvang 9.45 uur) en vertrekt vanaf Boerderij Huisken, Dorpstraat 1a te Kloosterhaar. Nadien is er de gelegenheid voor een kopje koffie in infoboerderij Huisken. We kijken ernaar uit om samen met u te genieten van deze gezonde en inspirerende activiteit.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Iris Veenendaal via iveenendaal@zorgsaamtwenterand.nl

Afbeelding
'Het Voorlichtingsgesprek' op dinsdag 11 juni bij Zone.college Partnerbijdrage 1 uur geleden
Afbeelding
Bridge-nieuws Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Geslaagde donateursactie Ommen 2 uur geleden
Afbeelding
Uitslag sjoelen Hardenberg 2 uur geleden
Dansen en genieten
Dansen en genieten als in je jonge jaren met live muziek van Way Back Nieuws Ingezonden 3 uur geleden