Afbeelding
De Toren

Gewoon Gezond nieuwjaarswandeling in Kloosterhaar

di 29 januari 2019 Nieuws

Op zondag 3 februari organiseert Gewoon Gezond Kloosterhaar een nieuwjaarswandeling. De wandeling start om 13.00 uur bij de Museumboerderij aan de Verlengde Broekdijk. Het thema van de wandeling is ‘een rookvrije generatie’.

U kunt onderweg genieten van livemuziek, een hapje en een drankje. De tocht begint en eindigt bij de Museumboerderij, waar nadien een afterparty is met een band en een springkussen voor de kinderen. Iedereen kan meedoen aan de tocht.

Als u niet goed ter been bent, kunt u om 12.45 uur bij dorpshuis ‘t Haarschut opstappen in de huifkar die naar de Museumboerderij rijdt en hier aansluit bij de wandeltocht. Voor alle andere deelnemers geldt: doe Gewoon Gezond en kom op de fiets.

Gewoon Gezond

De gemeente Hardenberg is initiatiefnemer van Gewoon Gezond. De inzet van het programma Gewoon Gezond is om de directe leefomgeving van inwoners een gezonde omgeving te maken. Op deze manier worden inwoners in hun dagelijkse leven gestimuleerd een gezondere keuze te maken. Samenwerking tussen lokale initiatieven en samenhang in gezonde activiteiten aanbrengen staan hierbij centraal

Afbeelding
Nieuw lid pastoraal team St. Marcellinusparochie Twenterand 13 uur geleden
Afbeelding
Pinksterpret in Hardenberg Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Dames Bergentheim kampioen en promoveert naar de eerste klasse Hardenberg 14 uur geleden
Afbeelding
Verkiezingsbijeenkomst Europese Verkiezingen Hardenberg 15 uur geleden
Openingszet door Marnix Willems
Jan Schippers wint 3e AD&M Vaart en Vecht sneldamtoernooi. Sport Ingezonden 17 uur geleden