Afbeelding

W. v.d. Weide en S. Fransen winnen tweede wedstrijd van de parkvissers

do 2 mei 2024 Hardenberg

Er werd woensdag 1 mei eindelijk een keer gevist onder prachtige omstandigheden door de parkvissers bij de vijver bij Mc Donalds. De verwachtingen waren dan ook hoog gespannen wat de vangsten betreft. Dat je bij het vissen nooit weet wat er gaat gebeuren is al tijden bekend. Zo ook deze keer want ondanks het fraaie weer waren er toch drie vissers die met een flinke kater naar huis gegaan zijn omdat ze geen enkel visje wisten te vangen. Hoe dat kan zal altijd wel een raadsel blijven en dat is maar goed ook want anders zouden het altijd dezelfde zijn die met de prijzen aan de haal gaan. Nu blijkt dus maar eens weer dat een ieder kans heeft op een prijsje. Toch waren er een paar vissers die er met de kop boven uitstaken. De beide winnaars wisten beiden liefst ruim 3 kg vis te vangen. Terwijl de rest weinig of niets ving. De volgende wedstrijd is op woensdag 15 mei.

De uitslag was als volgt: Groep A, totaal 7.070 gram: 1. W. v.d. Weide uit Lutten met 3.000 gram vis; 2. I. IJpelaar uit Hardenberg met 2.610 gram vis; 3. J. Fraterman uit De Krim met 780 gram vis; 4. H. ter Wijlen uit Hardenberg met 680 gram vis. J.H. Kampherbeek en B.J. Spijkers uit Hardenberg vingen beiden geen vis.

Groep B: Totaalgewicht: 7.880 gram: 1. S. Fransen met 3.7980; 2. E. Lip uit Hardenberg met 1.180 gram; 3. W. Zomer uit Westerhaar met 1.080; 4. H. Spijker uit Kloosterhaar met 930 gram vis; 5. J. Hardenberg met 900 gram vis. W. bakker uit Hardenberg heeft geen vis gevangen.

Afbeelding
Geslaagde donateursactie Ommen 21 minuten geleden
Afbeelding
Uitslag sjoelen Hardenberg 39 minuten geleden
Dansen en genieten
Dansen en genieten als in je jonge jaren met live muziek van Way Back Nieuws Ingezonden 1 uur geleden
Afbeelding
"Locatie voor nieuwe school bij sportveld is ongeschikt" Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Nationaal kampioenen gehuldigd Coevorden 2 uur geleden