Afbeelding

John Vasse wint eerste wedstrijd van de senioren van de Dobber

di 2 april 2024 Hardenberg

Zaterdag 30 maart was de start van de senioren competitie van H.S.V. De Dobber uit Hardenberg. Er werd gevist in het Coevorden/ Vechtkanaal bij de NAVO. Er waren 12 deelnemers en daar was de organisatie best tevreden over.

Over de vangsten waren de deelnemers niet zo tevreden. De vangsten waren gewoon nog erg slecht, misschien was het koude weer de oorzaak. Er werd hoofdzakelijk kleine vis gevangen. Jammer dat de vangsten zo tegenvielen, maar ook dat is vissen. Hopelijk dat de vangsten beter gaan worden als de temperatuur omhoog gaat. Ook als er slecht gevangen wordt dan is er toch altijd een winnaar. Totaal gewicht aan vissen was 9.100 gram vis. De uitslag was als volgt: 1. J. Vasse uit Hardenberg met 1.660 gram vis; 2. J. Fraterman uit De Krim met 1.500 gram vis; 3. B.J. Makkinga uit Ommen met 1.230 gram vis; 4. J. G;las uit Hardenberg met 1.130 gram vis; 5. B.J. Spijkers uit Hardenberg met 850 gram vis; 6. H. Haandrikman uit Kloosterhaar met 800 gram vis; 7. H. Spijker uit Kloosterhaar met 720 gram vis; 8. J. Korte uit Westerhaar met 710 gram vis; 9. W. Zomers uit Westerhaar met 500 gram vis; R. ter Wijlen, J. Geertman en S. Geertman vingen geen vis.

Afbeelding
Oldtimer Festival Balkbrug trekt weer veel bezoekers Hardenberg 57 minuten geleden
Afbeelding
Nacht van Gebed 31 mei - 1 juni 2024 Nieuws Ingezonden 1 uur geleden
Afbeelding
Plankenkoorts speelt 'De nieuwe schooljuffrouw' Ommen 2 uur geleden
Afbeelding
Repair Café Hardenberg 3 uur geleden
Vrijwilligers van de Historische Vereniging Avereest werken hard aan de bouw van een replica van een plaggenhut in Dedemsvaart.
HVA bouwt plaggenhut Hardenberg 4 uur geleden