Afbeelding

John Vasse wint laatste viswedstrijd

ma 9 oktober 2023 Hardenberg

Zaterdag 7 oktober is de zesde en laatste wedstrijd van de senioren van De Dobber gevist in de Vecht in Rheeze. Met de wind in de rug was het prettig vissen en ook de vis werkte mee. Winnaar van deze laatste wedstrijd was John Vasse.

Veel echt grote vissen werden er niet gevangen maar wel grote aantallen. De beste van allemaal was dit keer John Vasse die zijn grote klasse nog maar weer eens toonde met een vangst van 7.670 gram. Op de tweede plaats eindigde Joop Fraterman die het ook prima deed met een vangst van 4.570 gram. Op de derde plaats eindigde Stef Geertman die het ook prima deed met een vangst van 4.550 gram. Er werd nog even lekker nagepraat met elkaar. 

Wim Russchen komt naar Hardenberg

Donderdag 12 oktober komt roofvisgoeroe Wim Russchen een lezing geven over het vissen op roofvissen. Wim is een kei op gebied van het roofvissen. Het belooft een zeer interessesante avond te worden. Alle leden van De Dobber zijn welkom op deze bijzondere avond.

Afbeelding
Steekincident bij skatebaan Hardenberg Hardenberg 6 uur geleden
Afbeelding
Oppassen geblazen! Nepagenten actief in de regio Hardenberg 9 uur geleden
Vlnr: docent Bart-Jan van Kleef - Noa - Zoë - Maria - Roel Gritter
Leerlingen Greijdanus Hardenberg winnen podcastwedstrijd van de Historische Vereniging Hardenberg! Nieuws Ingezonden 11 uur geleden
Afbeelding
Veel ambities en plannen in 2023 uitgevoerd, financiële buffer versterkt Ommen 12 uur geleden
Afbeelding
Bergentheim - RKSV Bornerbroek Sport Ingezonden 14 uur geleden