Afbeelding

Kees Smelt neemt afscheid van De Haere

ma 5 december 2022 Twenterand

Aan het eind van dit jaar zet fysiotherapeut Kees Smelt na ruim 40 jaar een tevreden punt achter zijn dagelijkse werkzaamheden bij De Haere en als bestuursvoorzitter van Top Health Groep in Salland en Twente.

Kees Smelt begon in 1981 samen met collega Henk Leemhuis De Haere in Bergentheim. In de daaropvolgende decennia groeide de tweemans praktijk voor fysio- en ergotherapie uit tot een begrip in de regio Salland met meer dan 14 vestigingen en circa 80 medewerkers. In 2020 volgde opnieuw een grote stap: De Haere vormt sindsdien samen met twee gelijkgestemde praktijken - Fyon in Twente en De Akker in de Noord-Veluwe – de Top Health Groep (THG). Met meer dan 40 vestigingen groot in omvang en expertise, maar lokaal nog altijd kleinschalig en bekend onder de eigen vertrouwde praktijknamen. Als voorzitter van het dagelijks bestuur van THG hield Kees zich de afgelopen jaren vooral bezig met de organisatorische en bestuurstaken van de organisatie. Nu THG na een uitdagende start met twee coronajaren goed op de rit staat, geeft hij het stokje door aan de nieuwe maatschap en gaat hij zich bezighouden met andere leuke dingen in het leven.

Op vrijdag 9 december a.s. is er een afscheidsreceptie voor genodigden en collega’s bij Activiteitencentrum Het Punt in Vroomshoop.

Afbeelding
Groots onthaal in Gramsbergen voor hardlopers met bevrijdingsvuur op nieuw festival Nieuws Ingezonden 56 minuten geleden
De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 2 uur geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Sjoelers in actie Hardenberg 2 uur geleden