Samen in de groentetuin
Samen in de groentetuin Reestlandhoeve

Tien jaar Zorghoeve

ma 31 oktober 2022 Twenterand

De Reestlandhoeve aan de Hoofdweg in Balkbrug heeft iets te vieren. De Reestlandhoeve als Zorghoeve bestaat tien jaar! Mensen die dit mee willen vieren zijn van harte uitgenodigd op donderdag 10 november. Er is een receptie van 16.00 tot 18.00 uur. Om 16.30 uur zal er een terugblik zijn op tien jaar Zorghoeve maar ook zullen toekomstplannen besproken worden. Mensen die nu of in het verleden betrokken zijn geweest bij de Reestlandhoeve als deelnemer, mantelzorger, zorgprofessional, et cetera, zijn van harte welkom. Het wordt op prijs gesteld wanneer u zich van te voren aanmeldt via zorg@reestlandhoeve.nl.

Binnen de Reestlandhoeve worden mensen met verschillende zorgvragen betrokken bij allerlei facetten van het wijngoed en ze krijgen hierbij het gevoel dat ze ondanks allerlei beperkende problemen van waarde zijn. De ondersteuning richt zich de afgelopen jaren steeds meer op (jonge) mensen met dementie, maar ook mensen met andere zorgvragen (o.a. psychiatrische problematiek, psychosociale problematiek, NAH, Parkinson, autisme, werkervaringsplek) zijn welkom op ons bedrijf. Het belangrijkste is dat mensen het naar hun zin moeten hebben op de Reestlandhoeve. Het team staat voor het creëren van een fijne dag. Variërend van gezellig recreatief bezig zijn, tot arbeidsmatig iets betekenen voor het wijngoed. Mensen die belangstelling hebben en graag eens een kijkje willen nemen op de Zorghoeve zijn van harte welkom voor een kijkje en rondleiding om 10.30 uur. Het wordt wel op prijs gesteld wanneer mensen zich van te voren aanmelden via zorg@reestlandhoeve.nl.

Afbeelding
Wim Grondman krijgt onderscheiding Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Groots onthaal in Gramsbergen voor hardlopers met bevrijdingsvuur op nieuw festival Nieuws Ingezonden 3 uur geleden
De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 4 uur geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 4 uur geleden