Afbeelding
Bron commissie Vechtdalcup

Vechtdalcup speelt voor 2 goede doelen

za 3 juni 2023 Ommen Ingezonden

Na een geslaagd toernooi vorig jaar, vindt dit jaar op 30 juni wederom de Vechtdalcup plaats op Hooge Graven Golfclub Ommen. De serviceclubs Rotary, Lions, Societeit Vechtdal Vrouwen en de Junior Kamer (JCI) hebben de koppen weer bij elkaar gestoken om er dit jaar ook een mooi toernooi van te maken. 

Naast de Vechtdalcup wordt ook een clinic georganiseerd voor beginnende golfers. Niet golfers kunnen het goede doel steunen en een gezellige avond beleven door zich op te geven voor borrel en diner. Naast deelname aan de cup en clinic worden er ook andere activiteiten georganiseerd die de opbrengst ten goede komen. De opbrengst wordt dit jaar verdeeld over twee goede doelen. Ten eerste gaat een deel van het bedrag naar de aanschaf van een duofiets voor de Baalderborgh Groep, zodat mensen met een lichamelijke beperking kunnen genieten van een fietstocht. Het tweede doel is Wensstichting Vechtdal. Deze stichting is opgericht in 2009 door de junior Kamer Vechtdal. De JCI organiseert evenementen, waarbij het opgehaalde geld wordt geschonken aan de Wensstichting. Deze ondersteunt hiermee lokale, maatschappelijke initiatieven in het Vechtdal.

Na de veiling, tijdens het diner zal de opbrengst bekend gemaakt worden en de cheques worden uitgereikt. De cup wordt mede mogelijk gemaakt door de vele sponsoren, die de baan, catering en prijzen doneren.  De serviceclubs hopen er een terugkerend evenement van te maken om regionale doelen kunnen blijven steunen. Inschrijving voor deelname is nog mogelijk. Alle informatie is terug te vinden op de website www.vechtdalcup.nl. 

Afbeelding
Wim Grondman krijgt onderscheiding Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Groots onthaal in Gramsbergen voor hardlopers met bevrijdingsvuur op nieuw festival Nieuws Ingezonden 14 uur geleden
De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 15 uur geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 15 uur geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 16 uur geleden