Afbeelding

Trainer Buitenhuis vertrekt bij FC Ommen Vrouwen

do 20 januari 2022 Ommen

Aan het eind van dit seizoen vertrekt hoofdtrainer Floris Buitenhuis bij Vrouwen 1 van FC Ommen, uitkomend in de tweede klasse. Na goede gesprekken met de Technische Commissie heeft Floris voor zichzelf om persoonlijke redenen de knoop doorgehakt.

“Het trainerschap met alles er om heen kost mij te veel tijd. Ik wil tijd om zelf weer meer te gaan sporten, maar ook tijd om te besteden in en met het gezin. Het was voor mij een moeilijke beslissing. Ik laat een super goede groep achter met veel beleving en fanatisme. We hebben de nodige stappen gezet”, aldus Floris.

Het bestuur vindt het ontzettend jammer dat Floris stopt, maar respecteert zijn besluit. Kandidaat-trainers kunnen contact opnemen met Jan Peter Wassens, bestuurslid voetbalzaken vrouwen via 06-30178091.

Afbeelding
Groots onthaal in Gramsbergen voor hardlopers met bevrijdingsvuur op nieuw festival Nieuws Ingezonden 23 minuten geleden
De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 1 uur geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Sjoelers in actie Hardenberg 1 uur geleden