Afbeelding
De Toren

Nieuwjaarconcert

di 1 januari 2019 Nieuws

Op zaterdag 12 januari is er een nieuwjaarsconcert. Aan dit nieuwjaarsconcert werkt mee Anna Majchrzak (vaste sopraan van André Rieu). Zij treedt op in de Willem Hendrik Zwart Hal in Lemelerveld. Ze wordt begeleid op het orgel door niemand minder dan Arjan Breukhoven.

Sinds ruim drie jaar zingt Anna als sopraan soliste bij André Rieu waardoor ze de hele wereld over reist met zijn gezelschap. Hier zingt zij naast klassieke muziek ook musical repertoire en lichte muziek. Als afwisseling op de optredens in grote uitverkochte Arena’s werkt Anna ook graag mee aan kleinschaligere concerten in de huiskamer sfeer. Arjan Breukhoven heeft een geheel eigen stijl en een eigen muzikaal gezicht. Naast improviseren in de klassieke stijl, heeft hij ook een veelzijdige stijl in de lichte muziek. Dit is ook te beluisteren in het programma van deze middag. Op het programma staan onder andereHallelujah – Messiah (G.F. Händel), Ouverture Der Barbier von Sevilla (G. Rossini), Toccata – Suite Cothique (L Boellmann) Memory – Cats (A. Lloyd Webber) en Ken je mij (H. Oosterhuis).

Reserveren?

U kunt heel eenvoudig reserveren; per telefoon 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks), per email: adhuetink@gmail.com of via de site: www.huetink-royalmusic.nl. Voor het programma verwijzen wij u naar onze site www.huetink-royalmusic.nl

Afbeelding
Wim Grondman krijgt onderscheiding Hardenberg 14 uur geleden
Afbeelding
Groots onthaal in Gramsbergen voor hardlopers met bevrijdingsvuur op nieuw festival Nieuws Ingezonden 15 uur geleden
De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 16 uur geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 16 uur geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 16 uur geleden