Afbeelding
De Toren

Gezellige NieuwjaarsBingo In Beerzerveld

ma 7 januari 2019 Nieuws

Vrijdag 11 januari organiseert de activiteitencommissie van de Nederlandse Hervormde Kerk Beerzerveld weer haar traditionele nieuwjaarsbingo. Vanaf 20.00 uur zullen de ballen gaan rollen in de Garve aan de Westerweg 40.

Maar vanaf 19.00 uur bent u al van harte welkom en kunt u zich, gezellig onder het genot van een kopje koffie, opmaken voor een onvervalst avondje bingo plezier. Er zijn weer fantastische prijzen te winnen. Veel levensmiddelen en vleesprijzen. De hoofdprijs in de superronde is cheque van maar liefst 120 euro. Spanning tot aan de laatste bal. Kortom, wij zien u graag vrijdagavond 11 januari op de nieuwjaarsbingo in Beerzerveld.

Afbeelding
Wim Grondman krijgt onderscheiding Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Groots onthaal in Gramsbergen voor hardlopers met bevrijdingsvuur op nieuw festival Nieuws Ingezonden 13 uur geleden
De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 14 uur geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 14 uur geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 14 uur geleden