Afbeelding
De Toren

Historische Oldtimer Dag

za 25 mei 2019 Nieuws

Zaterdag 25 mei kwamen er voor de vierdee keer weer veel oldtimers naar De Krim. De deelnemers wilden graag de trekkers, vrachtwagens, auto’s, motoren, bromfietsen en stationaire motoren aan u laten zien. De oldtimers stonden opgesteld op het evenemententerrein aan de Beukenlaan 1a in De Krim.

Het evenement werd om 10.00 uur geopend door de heer Arend Kerssies, in de verre omgeving is Arend bekend van Grondverzet Kerssies uit De Krim.

Speciaal voor deze dag kwam er een wals van Straalbedrijf/ Machinehandel Hudepohl uit Lutten. Dankzij Nieuwland Machines die aangeboden had deze wals te vervoeren naar het evenement, kon deze wals voor de eerste keer geshowd worden. Voor de derde keer werd er een Oldies VeurMekaar oldtimertoertocht georganiseerd. Een aantal bijzondere oldtimers uit de omgeving van Bergentheim stonden vandaag klaar voor een prachtige tocht door de omgeving. Deze tocht was speciaal bedoeld voor senioren en voor mensen met een beperking.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Wim Grondman krijgt onderscheiding Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Groots onthaal in Gramsbergen voor hardlopers met bevrijdingsvuur op nieuw festival Nieuws Ingezonden 5 uur geleden
De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 6 uur geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 6 uur geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 6 uur geleden