Afbeelding
G. Brokelman

Noam opent skatebaan

do 23 maart 2023 Hardenberg

Op woensdagmiddag 22 maart opende Noam Woertink samen met burgemeester Offinga de Skatebaan op het Blokkenplein in Heemse..

Noam Woertink, bijna 8 toen, schreef vorig jaar een brief aan de burgemeester. Er stond in: “Ik ben dol op skaten en steppen en vind het heel leuk om dat op een skatebaan te doen. Mijn opa en oma wonen in Mariënberg, dus als ik daar ben, ga ik altijd naar de skatebaan. Veel vriendjes van mij wonen in de Marslanden, ook daar hebben ze een mooie skatebaan. Als ik bij een van hen ben ga we daar ook altijd naar toe. Maar ik mag daar alléén niet naar toe van mijn vader en moeder. Dus het zou heel fijn zijn als er in Heemse een skatebaan zou komen.. Kunt u dat voor ons regelen?” Het was niet tegen dovemans oren. Noam’s wens ging in vervulling. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Wim Grondman krijgt onderscheiding Hardenberg 8 uur geleden
Afbeelding
Groots onthaal in Gramsbergen voor hardlopers met bevrijdingsvuur op nieuw festival Nieuws Ingezonden 10 uur geleden
De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 11 uur geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 11 uur geleden