Afbeelding

Menteam Reints op internationale wedstrijd

ma 25 juli 2022 Hardenberg

Afgelopen week ging Menteam Reints uit Bruchterveld van start om hun derde tweesterrenwedstrijd te rijden bij Steenhof Stables in Oirschot. Woensdag begon de wedstrijd met een veterinaire keuring waar het sein fit to compete werd toegekend aan de pony’s. Op dezelfde avond mocht het team zich laten zien in de dressuurring. Dit onderdeel verliep niet geheel volgens wens, gelukkig waren er twee dagen rust om te herstellen voordat de marathon startte.

In de krappe hindernissen op het mooie terrein was er genoeg uitdaging. Het team was goed onderweg, maar door een fout in de zevende hindernis moesten er extra strafpunten geïncasseerd worden. Op zondag werd de afsluitende onderdeel verreden, het kegelparcours. Dit verliep voorspoedig tot aan de voorlaatste poort waarop helaas toch een balletje rolde. Ondanks de terughoudende klassering kan het team zich voorbereiden op de Nederlandse Kampioenschappen van 13 tot en met 15 augustus.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Wim Grondman krijgt onderscheiding Hardenberg 6 uur geleden
Afbeelding
Groots onthaal in Gramsbergen voor hardlopers met bevrijdingsvuur op nieuw festival Nieuws Ingezonden 8 uur geleden
De foto is rechtenvrij te gebruiken. Op de foto v.l.n.r.:Geert Olthof, Ina Olthof-Jurjens, Margreet Schutte-Benjamins, Freddie Ekkel, Derk Bouwhuis, Wicher Dam, Ans Zwakenberg-Kroes, Henny Leijrik, burgemeester Maarten Offinga, Bert Beun, Diny Mulder-Wenker, Dick Olde, Ronald Belser, Klari Baarslag, Gerrit Sibon en Roelof Kuiperij. De heer Henk Meijerink ontbreekt op de foto.
Lintjesregen in Hardenberg: 16 inwoners in het zonnetje gezet Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Zestien Twenteranders delen mee in lintjesregen Twenterand 9 uur geleden
Afbeelding
Line-dancers genieten van Jasper County Hardenberg 9 uur geleden